Berlin, vaccin, stress, middag, drinkar, dans

Hej bloggen,har ite updaterat på ett tag nu men kände att jag ville skriva av mig lite. Är otroligt trött idag, men har sjukt mkt att göra i 2 veckor framöver. Igår åkte jag till Berlin på morgonen vid 9, jag glömde såklart min mobil laddarkabel hemma även fast jag hade med mig en powerbank så, jag hittade från Centrala buss stationen med tunnelbanan till Kufürstendamm och till Apple store, köpte mig en kabel och ett nytt glas till framsidan av mobilen, efter det så gick jag till Urban outfitters som ligger precis brevid, älskar den affären speciellt i Berlin, den i Stockholm är inte lika bra, hittade några saker men hejdade mig själv från att spendera för mycket pengar, hann köpa mig en mini lunch och sen tog jag tunnelbannan från Zoo till Frederichstrasse för att hitta till stället där jag skulle ta mina vaccin. tog 3 vaccinationer och 1 som är en oral lösning man dricker i vatten. Killen som gav mig vaccinen va så snäll men sved i plånboken att spendera 266 € på vaccinationer haha. 
 
Från att ta vaccinerna som drog över med tiden, hittade jag snabbt en Uber och tog till stationen, kom dit exkat 1 minut  innan bussen skulle gå, träffade Nila, hennes mamma och hennes mammas bästa vän, en snabbis men så mysigt, sen gick Nila och jag på bussen och började resan tillbaka till Szczecin, tog längre tid för va asmycket trafik. Väl framme så gick jag hem och hon till sig, jag va så trött men tog en snabb dusch, sminkade om mig och satte på mig en klänning och åkte för att möta tjejerna på Paprykasz som är en jättenajs fisk restaurang här. Vi satt och åt,  diskuterade 13 reasons why (vad tycker ni om det om ni har kollat?? jag tycker att visst man kunde gjort grejer bättre men jag tycker det är sååå viktigt att man ser allt de hemska och kosnekvenser av små saker man gör för att folk  ska prata om det, det finns faktiskt INGEN som kan säga att man pratade mer om dessa tuffa ämnen innan serien kom ut, sorry men det har startat en konversation och då är det värt det, enligt mig ) vi drack drinkar och sen bestämde vi oss för att ta en till drink på "fina gatan" väl där satt vi å pratade och sen såg vi att folk vi kände började gå till en klubb precis brevid, så smsade en tjejkompis som va där och så spontant gick vi dit och började dansa. Först jag och Paulina på dansgolvet BARA, sen Paula och Nila också och tillslut kom fler folk. Men herregud va kul det va å ba dansa, när vi sen väl gick va jag så svettig för det va så sjukt varmt, min fitbit sa att jag på fredagen tagit 18 tusen steg och över 3 tusen brända kalorier haha, och lördagen då efter midnatt till kl 01.30 är jag kom hem hade jag tagit 6860 steg ungefär haha galet! 
 
Idag då, är jag trött inte alls bakis (drack ba en drink för kom på att det kanske inte va bra å dricka när ja tagit så många vaccin) men är fett svullen och vattenfylld idag, tror det beror på värmen. Kl är nu 11.10, vaknade 9. och ska precis börja att plugga för dagen, fysiologi och micro, jag har patho också men det får vänta fysio och micro är viktigare just nu!
 
veckoplanen framöver är: 
Lördag/söndag - plugga micro och fysio, för retakes, läs lite patho 
måndag: patho retake 1 #4, fysio practical class
tisdag: micro class inget prov, plugga physio
onsdag: eventuellt physio retake, plugga micro
torsdag: micro retake 7,8,9 bestäm vilket prov
fredag: plugga fysio inför 2nd retake i test 1
lördag/söndag: fysio 
 
veckan efter: 
måndag: fysio practical EXAM, eventuellt 2nd retake patho #4 
tisdag: plugga fysio inför retake
onsdag: antingen är retaken här eller fredag
torsdag: micro retake ??
fredag: fysio retake?? mamma kommer
lö /sön : mamma kommer, plugga fysio och micro 
 
 
Ganska stressigt om jag får säga det själv ... men här kommer lite bilder från igår!!!
 
 
 
 
Åt en laxburgare va fantastiskt god 
 
 
 
 
 
 
 
Drack fina drinkar som också va fett goda. 
 
 
 
 
 
Promenerade runt Berlin
 
 
 
satt på en bänk och hade fint ljus medan jag väntade på mina kompisar 
 
kram på er
 
 

Kommentera här: