It's been a hot minute

Hej bloggen, det va ett tag sen jag kikade in här, ärligt talat har jag inte haft tid direkt och jag känner inte heller att jag gör något som någon kommer tycka är intressant att läsa om...
 
men jag tänkte skriva en liten sväng ändå för  jag behöver skriva av mig. Jag hade det sjukt sjukt bra i frankrike på ridningen, jag hade träningsvärk som jag inte haft på sjukt länge och det var supermysigt, supergod mat allt va super. Sen åkte jag tillbaka till Szc och va här över en natt och en halv dag, käkade middag med Björn packade om och myste helt enkelt i min lägenhet bara. Send drog jag hem, väl hemma hade jag ett par dagar med ärenden, träffande av diverse vänner och springande på stan, efter det drog familjen upp till Kungsberget för att åka skidor några dagar, då blev ett par av mina skidor och min pappas skidor stulna... första dagen! så himla surt alltså, vi kollade på OS myste och åkte skidor, sista dagen mådde jag inte bra så vi drog hemåt lite tidigare än planerat men allt som allt sjukt roligt. Tillbaka i stockholm för mer chill, OS tittande och häng med vänner, jag och Karro kollade den nya 50 shades darker och den va så bra, jag var med Erika och vi lagade så god pasta tillsammans och sen drog jag tillbaka till polen och chillade började små plugga och sen började skolan. Sen skolan har börjat har mitt schema varit väldigt chill, proven drar igång på riktigt nästa vecka, så i helgen är det plugg som gäller. 
 
Mitt schema numera är dock väldigt chill. 
 
Måndag physio lektion 
tisdag micro och patho lektion
onsdag och torsdag ledig
fredag physio seminar och elective 
 
så inte så mycket att göra när det inte är biochem. Dock måste jag step up my game och plugga en massa för maj och juni kommer vara stressens mamma med retakes osv. men ska försöka klara allt som jag kan. 
 
annars händer inte så mycket. men jag hoppas ni får en fin rest av er vecka så hörs vi snart igen
 
 
puss och kram skumbanan

Kommentera här: