att tappa motivationen

hej bloggen! Hur mår ni? Jag mår bra idag, jag har lite mycket att göra men utöver det/trots det mår jag bra. 
 
Jag har tänkt på en sak hela dagen idag och det är precis som rubriken säger, att tappa motivationen. För det har jag gjort lite. Jag börjar dagen ganska bra, varje dag men sen ju mer dagen går desto mer less blir jag. Jag har i och för sig 3 riktigt tuffa veckor framöver med både stora och små exams, så det kanske är stress som gör att jag är världens procrastinator. Jag har ALDRIG varit en procrastinator så jag finner mig i en ovan position. Jag är alltid den där tjejen som bara vill köra på och få saker gjorda, tar tid och grejjer men de senaste två veckorna har jag bara känt, meeeh, later.... 
 
Som igår, gick upp 6.15 gick till gymmet 8, tränade, gick hem åt frukost, pluggade från kl 11 till ungefär 4 helt okej utan hinder, men sen så ba blev jag en blob. Helt plötsligt fanns så mycket annat att göra i lägenheten och jag fick dåligt samvete för att jag inte har städat, och sen har jag ingen mat och internetshopping osv.. Ja men ni hör ju. och  idag, jag började med sovmorgon för jag va super trött igår började plugga vid 10... pluggat bra och fått alla små ämnen ur vägen men så kommer jag till anatomin... Åh baaam nepp... vill inte. Jag läser men ingenting fastnar å då är det ju inte kul att läsa längre... meeehhhhhhh ahh blir typ irriterad på mig själv. Måste läsa... måste plugga men funkar ju fan inte. gah blir galen... SKrev precis en lista på varför jag ska va motiverad och focuserad.men allt roligt känns sååååå långt bort och det är ju mycket roligare att shoppa bikinis än att plugga. Anyhow så vet jag att jag måste och att jag kommer må bättre av det i slutändan.. Ingen sa att läkarlinjen var lätt och jag vet att de tre första åren är pest och pina, I know. 
 
vad har jag mer gjort idag och vad är planerna framåt då? 
 
Idag har jag bara pluggat, tvättat och lagat mat och städat min lägenhet. har lyckats ha sönder en lampa igår när jag bytte lakan i sovrummet, hur sjukt är inte det hahhahahahh. skulle lägga på täcket på sängen och slångde upp det sådär ni vet för att det ska bli fluffigt och råkade nudda lampan som gick sönder, oh well shit happens.
 
Just nu sitter jag och bloggar (DUH) och väntar på mat leverans som ska komma till dörren, ska återgå till plugg men ska nog läsa histologi lite innan jag gör mer anatomi. 
 
Planen framåt är såhär 3 veckor framåt... puhh 
 
Plugg hela helgen och resten av denna veckan
Måndag: Prov molekylärbiologi typ celler å sånt, inlämning av biofysik labbrapport
Tisdag: prov anatomi
Onsdag: skola--> gym --> plugg
torsdag: skola --> plugg
fredag: skola --> gym --> plugg
lör sön --> gym å plugg
 
måndag till söndag --> gymma å plugga å skola och ett random prov
 
måndag: histologi prov 
tisdag: kemi prov
onsdag: prov
torsd fredag lördag söndag --> gymma å plugga
 
annars vet jag inte hur jag ska bota detta att jag inte orkar plugga, tror att jag ska hänga på biblioteket för där blir man dömd av alla andra som pluggar om man inte gör det 
 
love u
 
B
 
Härlig Pw med mammsen, åh vill göra sånt varjedag... 
 

Kommentarer:

1 Ida:

Fin blogg! Kika gärna in på min :)

http://idamarkestig.blogg.se

Kommentera här: