Camp America, matte, SSP, julklappar,middag och helg

Hej bloggen, förlåt för att jag verkligen bloggar så sjukt sällan numera... :( jag har bara inget interessant att säga direkt. men jag tänkte berätta vad som har hänt de senaste dagarna för det har varit sjukt händelserikt och roligt. 
 
I torsdags höll jag, Hanna, Lovisa och rektor Karin föreläsning om Svenska Skolan Paris för elever som funderar på att söka och deras föräldrar. Det var otroligt roligt och jag kan verkligen inte belysa hur mycket det året har betytt för mig och jag ångrar inte en sekund att jag åkte iväg. Om just DU funderar på att åka utomlands till en svensk skola eller bara på utbyte, TVEKA INTE, gör det bara, tänk inte gör det bara. Du kommer inte att ångra dig för fem öre. Efter ett lyckat föredrag så gick vi från Slottsbacken till Phil's burger på Birger Jarlsgatan vilket var jätte mysigt och super goda burgare + snabb service, det gillar jag :)efter middagen promenerade jag hem.
 
På fredagen sen så skulle jag ha min Camp America intervju.. På svenkan så höll dock Isabelle på att svimma så vi fick avbryta svenska lektionen och stackaren fick åka hem med sin mamma. Jag är bara glad att allt gick bra. Efter skolan gick jag direkt till min intervjuare som var super trevlig och i ca 1 timme och en kvart pratade vi och han ställde en massa frågor till mig. Jag tänkte mig nog att intervjun skulle vara på engelska vilket den också var.. Men det gick strålande jag är så säker i min engelska att det var no probelm. Efter den intervjun mötte jag upp med Karro vid Hötorget och vi gick runt till HM, Stadium, Monki, Akademibokhandeln och även NK där vi gick i flertalet butiker. Jag fick med mig hem en del saker till mig själv hehe men också köpte jag julklappar till nästan alla jag skulle köpa till och jag fick se julskyltningen. Vi åt var sin matig macka på Espresso House innan vi skiljdes åt och det var en lyckad mycket mysig fredagkväll.
 
Nu idag har jag varit på matte kurs inför nationella hela dagen och jag är helt sänkt. Mina päron gick precis ut för konsert och jag ska dammsuga huset, äta, kolla film och ta ett bad hade jag tänkt. I morgon är det kurs kl 9-16 igen och efter det ska jag på Sweden International Horse Show från kl 17.30... Exciting..
 
Kysss
love
B
 
MIn frukost med mamma på Fabrique i onsdags