godmorgon lördag

Hej hej bloggisen! wow vilken underbag dag jag har framför mig idag! Jag ska försöka vara positiv under hela dagen idag. Sounds good? Även om jag har mensvärk och ont i magen samt plugg så mycket så jag går under så ska jag göra det bästa av dagen, för solen skiner och jag bor i Paris! hur underbart??
 
Jag vaknade ungefär vid halv 9 för jag var sååå himla kissnödig. Ja mig senare i sängen och har kollat på Gossip Girl fram tills för ca 45 minuter sedan. När jag kollade på GG så såg jag ett avsnitt när Blair och Serena är i Paris and it just hit me! Jag bor ju i denna fantastiska stad som så många bara drömmer om att besöka. och nu är det bestämt. Någon gång i mitt liv ska jag kunna ha så mycket pengar så att jag kan komma till Paris och bara shoppa loss i varenda designer butik jag ser. Det kallar jag motivation för plugg. = Bra start på helgen.
 
Efter min lill eufori av energi jag fick av just det så har jag skrivit på min fysik rapport. Den börjar bli klar nu vilket känns bra. Ska strax börja skriva på min svenska och samhälle och mamma ska hjälpa mig senare med det också. Sen måste jag ta tag i matten men eftersom vi inte har haft någon matte pga vår lärares sjukdom så har vi ju inte gått igenom något, så det ska bli intressant att se hur mycket jag förstår eller ej. Efter det ska jag ta på mig gympa skor och gå en promenad i solskenet där ute så jag måste bli klar med allt plugg innan solen går ner. Sounds like a plan to me! 
 
Jag älskar er så mycket där hemma så glöm inte bort mig!

kyss
 
åhh sommar! 

Kommentarer:

1 maja:

vad roligt att läsa din blogg!! förresten, rolig fråga!! vilka 7 språk talar du? såå himla coolt!
och har dina vänner också bloggar? dvs dem i paris? :)

Kommentera här: