Sommar med skola

Hej bloggisen. Atm sitter jag på tåget och snart är vi på TC där min käre far kommer och hämtar mig. När jag kommer hem är det ompackning och tvättning som gäller för mig. ska även ta ett långt bad så jag blir ren och fin igen :) i morgon väntar optiker och nåt mer som mamma sa men som jag inte minns haha. sen på kvällen ska jag möta upp Sofia vid vapiano i gamla stan och äta middag var det tänkt! 

Som topping på kakan så väntar några dagar med intensivt matte plugg och jag ska försöka göra klart den förbannade boken så jag kan börja repetera gamla nationella prov och bara repetera.. Varför jag räknar matte på sommaren kanske låter lite idiotiskt men det kommer vara fett skönt efter sommaren, let me explain ...

På EG så läser man matte kurserna parallellt så när man skriver nationella i matte 1c så har man räknat en bit i 2c så man kan alltså mer viker ger en fördel till provet sen som blir lättare. Men i Paris så gör de inte så och därför måste jag räkna ut matte 2c boken och repetera samt tenta av boken innan jag flyttar ner till skolan där. Så min matte tenta för matte 2c är 19 Augusti 2014. Låter kanske lite komplicerat men jag har koll! 

Ska blogga mer ordentligt sen men nu måste jag av tåget för vi är framme


Kyssss


Kommentera här: