snart ledighet

Hej bloggen, denna vecka är tack och lov kort! har prov imorgon och på onsdag och sen är jag ledig ("ledig") fram tills 7e maj. Det är polska lediga dagar. Kommer iofs plugga en del för har massor och massor att göra i maj och juni men de e bara å kämpa. På lördag kommer isabelle på besök, wow saknar henne så sjukt! hon stannar till onsdag tidig morgon, de blir kul med fest å häng! 
 
Hörrni gå in --> 
och testa er vilka ni borde rösta på! SJUKT VIKITGT 
 
 
https://www.svd.se/mer/om/valkompassen/
 
nu måste jag plugga 
 
puss 
 

samma gamla

hej bloggen, 
 
hur mår ni? jag mår sisådär, jag är trött, och slutkörd, det är konstant saker som ska göras och nya topics man ska plugga. fick reda på häromdagen att en vän hoppat av, han pallade inte längre, och jag förstår honom Synd ändå! Sommaren har börjat komma till Szczecin, det är soligt och imorgon beräknas hela 25 grader! wooohooo men ju varmare det blir, ju närmare sommaren man kommer desto mer kliar det i hela kroppen, man vill liksom inte sitta och plugga man vill va ute, träna, va med vänner,, skriva njuta av långa ljumma nätter, ja ni vet. Men så är det inte riktigt när man pluggar till läkare, man har inte riktigt chans att leva ett sånt liv. 
 
Jag och mina kompisar pratade om det häromdagen. att detta året har gått fort, men vi har inte levt på hela tiden, vi har bara exsiterat, vi har inte haft något liv, något socialt liv, och alla känner sig slut, trötta och irriterade på precis allt. Jag hoppas att det blir bättre, för mig kommer nästa år va ungefär likadant men jag ska försöka göra mitt bästa nu sista tiden så jag iallafall kan "slippa " gå om fler ämnen än biochem, isåfall kanske de blir lite lättare iallafall. 
 
Idag har jag bara suittit ute på balkongen i solen och läst inför nästa vecka, 2 prov + en retake och sen har vi "lov" tills den 6e maj, det är ju trevligt även fast dagarna kommer spenderas på plugg. 
 
kommande månader är riktigt tuffa alltså otroligt tuffa, låt mig berätta varför:
-14 maj har jag 3 uppsats retake i patologi,
- den 29 maj prov nummer 4 i patologi,
-30 maj prov 4 i fysologi
- 4 juni är omprov prov 4 i patologi om man inte klarar det första gången
- 6 juni är omprov prov 4 i fysiologi (samma) 
-11 juni är omprov 2 prov 4 fysiologi om man inte klarar det 6e juni 
- 11 juni är även praktiska sluttentan i Fysiologi
- 13 eller 15 juni är omprov 2 prov 1 i fysiologi 
- 2 juli är sluttenta i fysiologi
 
sen har vi också 4 till "små" micro prov, jag har 2 omprov nu som jag måste göra inom 3 veckor från att jag tog dom första gången, ska försöka göra dom innan 14 maj . 
 
Snart är det sommar ändå, det ska bli skönt det.
 
kram 
 
 

Veckans planer 2/4-8/4

Godmorgon alla fina, jag sitter vid bordet och håller på att gå igenom alla 20 powerpoints som jag har inför min physio tenta på fredag samt lyssna på the weeknd's nya album! tänkte berätta om veckans planer, ät ledig tills fredag så hoppas få in mycket plugg.
 
måndag: 
plugga physio och repertera micro #3 
gå på promenad och komma ut i solen
 
Tisdag: 
plugga micro och physio mest hela dagen 
träna
 
onsdag: 
physio och micro 
 
torsdag: 
är jag redo så micro retake kl 10.00 
annars plugga physio
 
Fredag: 
physio tenta 
träna 
börja förbereda nästa vecka 
 
lördag & söndag: 
ska va fint väder så hoppas någon vill göra nått annars är de plugg och jogg rundor
 
 
bloggar ine så mycket för mina dagar ser typ likadana ut och gör bara samma sak. Det börjar dra ihop sig inför sommaren också vilket är skönt men stressigt med sluttentor och omprov och sånt. men taggar! 
 
KRAM PÅ ER