1 år sedan

För ett år sedan spenderade jag fantastiska 4 dagar med mina bästisar på island. Jag minns detta som att det var igår! Tack hörrni för en fantastisk resa och för att ni än idag är så otroligt viktiga i mitt liv.
 
Love you guys
 
 
xx
 

make it or break it

undrar inte ni bara ibland, varför vissa har tur i livet och bara glider in på en räkmacka och hur andra hela tiden måste kämpa sig igenom varenda liten sak i vardagen för att klara av att hålla huvudet över vattenytan.
 
Jag tänker på det här ganska ofta då jag hela mitt liv i skolan har kämpat och inte haft det aslätt men har gått på sånna skolor där det finns en massa smartypants personer som bara glider in och klarar av allt, och låt mig bara säga, universitetet är inget undantag. Har otroligt många personer i min närhet som verkligen bara glider in. Jag säger inte att de bara pluggar lite, eller inget alls men de har bara sånt jävla flyt. Skippar obligatoriska lektioner men blir inte påkomna och får inte konsekvenser av det, pluggar bara lite eller knappt men klarar provet för de har den där 1 poängen som avgör om det är PASSED eller FAILED på sin sida, HELA JÄVLA TIDEN. 
 
det jobbigaste med det är inte det facto att jag inte alls har den turen och att jag måste kämpa som fan för att klara av varje prov osv, utan det är arrogansen i personerna, det är den här känslan de ger mig av att jag är värd mindre för att jag kämpar och struggle, svettas, när de inte gör det. det är det facto att jag inte kan påverka hur deras liv går överhuvud taget, att jag blir så sjukt tävlingsinriktad fast jag vet redan att jag inte tävlar på samma vilkor. Och det är att jag inte alls kan påverka dem, deras resultat eller ens deras mindset att jag inte kan göra någonting, jag står maktlös, jag hatar att inte ha makt. Sen blir jag bara ännu mer irriterad av faktumet att jag ens bryr mig, för jag vet ju redan att jag inte kan påverka skiten, varför ska jag ens bry mig.?!. 
 
Jag hoppas bara att Karma is a real bitch, och att det faktiskt finns, att det kommer tillbaka och biter dem i arslet å småningom, jag aktivt hoppas att jag kommer få ut någonting som inte de kommer, vare sig det vara bättre kunskap eller lycka i framtiden. God knows.
 

Usch fett skönt å skriva av sig lite, annars då vad händer i mitt otroligt intressanta (LÄS: mycket ointressanta och gråa liv) nja inte så mycket. har mycket plugg nu här i mars innan jag drar hem en sväng i mitten på april. Jag har ganska så chill schema med många chill lektioner som ändå (LÄS: för min del iallafall) ändå kommer va svåra att klara utan å kugga. 
 
Planerna för mig i det närmsta är: 
Helgen: plugga biologi, anatomi och histologi, eventuellt hänga med kompisar, ta en långpromenad.
Nästa vecka: omtenta i biologi (IGEN) på onsdag, anatomi prov på abdomen på fredag
veckan efter: histologi prov både praktiskt och skriftligt, parasitologiprov?, nursing care final test
 
det är iallafall uppkommande 2 veckor framåt, sen i april ska jag fora för @Fruit_noir (CHECKA PÅ INSTAGRAM!) 
och inleda samarbete med dem, KUL!
 
Hope y'all har en awesome helg iallafall... nu ska jag sätta mig å plugga
 
PUSS