Update: Ansikte

Hej bloggen,
 
så efter att jag kom hem från usa hade jag jätte dålig hy, jag har ingen aning om varför men i USA och under hela sommaren var min hy helt okej, men sen kom jag hem och då eskalerade det totalt. För 1 vecka sen gick jag på ansiktsbehandling och jag bestämde mig för att köpa massa nya produkter som min terapeut tyckte att jag behövde för att min hy ska bli bra igen.
 
 
 
Så jag tänkte visa alla produkterna jag använder.
 
Tänkte bryta ned det i steg först hur jag gör på morgonen och sen på kvällen.
 
Morgon: på morgonen sköljer jag av ansiktet med vatten sedan tar jag "Ultra Calming Mist" (sprayflaskan på den grå burken) och spreyar över ansiktet. Jag låter den torka och sedan tar jag "Skin Smoothing cream" (brevid sprayflaskan) och smörjer rikligt in ansiktet. Sen är jag färdig. Ska jag ha smink den dagen kan man ta spreyen och spreya över make up så den sitter hela dagen eller också bara ha spreyen i väskan för att fräsha up under dagen. 
 
 
PÅ kvällen: På kvällen är processen lite lite längre haha. 
1: Först så tar jag "Special Cleansing gel" (den största flaskan till höger) i lätt fuktiga händer och smörjer in på fuktigt ansikte tills det löddrar. Låter den sitta lite och sedan sköljer jag bort den.
2. Efter det tar jag återigen "Ultracalming Mist" och spreyar över ansiktet. Här brukar jag borsta tänderna för att den verkligen ska sätta sig och torka ordentligt.
3. Därefter tar jag en lite påse ur den grå burken och där i finns en liten vit sak som ska exfoliera huden. Man drar den över sina problemområden och den kallas "Daily resurfacer" . Att jag använder detta är en 30 dagars kur som ska göra så min hud lugnar ner sig lite men efter 30 dagar byts steg 3 ut mot att jag använder, "Daily Microfoliant" vilket är en super mjuk ansiktsskrubb. Det är som ett pulver som man blandar med vatten.
4. Sista steget är att använda "Skin Smoothing Cream" som jag återigen tar rikligt av för att verkligen återfukta hela ansiktet. 
Sen är jag klar och redo att sova :)
 
Detta kanske låter som en lång process men faktiskt är det inte så . Jag använder dessa produkter just för att det är så smidigt och för att jag inte orkar hålla på i en timme liksom. Detta tar kanske 10 minuter på kvällen och kanske 3 på morgonen. 
 
Jag är INTE sponsrad av Dermalogica (även fast jag önskar det haha) men jag absolut älskar dessa produkter. Redan efter 1 vecka ser jag skillnad vilket är otroligt. Man ska hålla på 4 veckor för att säkert se att det ger resultat.
 
Kyss
B

Kommentera här: