Koloskopi

Hej bloggen, 
 
gud vad länge sedan jag skrev ett ordentligt inlägg haha... well, bättre sent än aldrig, right? det är det jag tycker är skönt med en blogg, jag kan skriva när jag vill och när jag inte har tid eller ork så skriver jag inte. Jag har dock tänkt att koka ihop ett par inlägg då ganska intressanta saker händer atm så jag tänker att det kanske blir kul att läsa.
 
Idag ska jag göra en koloskopi, det är när man går in med en kamera och kollar i tarmarna. Jag har haft jätteproblem med min mage länge så i torsdags eller vad det nu var så gick jag till doktorn och vi gjorde upp en game plan. Jag tog blodprov för att utesluta tillexempel gluten intolerans och koloskopin ska göra så vi ser vad som verkligen är fel, de olika valen som är störst chans är; Crohns Sjukdom, IBS eller nervsignalfel i nerverna som går till magen. Det sista är lättast att fixa, och har jag det så betyder det i princip att jag har ont i magen för att mina nervsignaler motverkar varandra när jag äter så de samarbetar liksom inte vilket gör att matsmältningen inte fungerar som den ska. IBS är känslig mage, då ska man äta en speciell diet där man utesluter ganska mycket olika saker som tex äpplen och havregryn och man äter istället bär och quinoa. Och Crohns är en allvarlig automimmun sjukdom så det hoppsas vi att det inte är!!
 
Annars ska jag bara dricka det här äckliga laxerande (USCH ALLTSÅ) och sen ska jag chilla och packa idag. På senaste tiden känns det som att jag har åldrats typ 5 år, känner mig mer mogen och vuxen sen förra veckan, why? I know but u don't ;) Let's leave it there
 
Kyss sålänge!
 

Kommentera här: