Favorit på Youtube

SÅ, senaste tiden har jag kollat på mycket youtube, jag kollar på allt från fashion och make up till träning och OS klipp. Jag älskar youtube och det är otroligt härligt att kolla på när man är ensam eller när man inte pallar kolla på serier längre. 
 
Jag har en del favoriter på youtube så jag tänkte dela min top 3. Det varierar dock beroende på hur mycket de laddar upp och hur jag känner mig men dessa 3 personer kollar jag nästan hela tiden på.
 
1.SARAH's DAY  ---> https://www.youtube.com/channel/UCAHufvd02viJSRdt3ojdPOg
en vloggare som alltid pratar om fitness, träning och mat. Från Australien och en sån otroligt härlig person. Är IN LOVE, hon ger så mycket energi och jag blir alltid glad när jag kollar på henne.
 
 
2. Patricia Bright--> https://www.youtube.com/channel/UC0KiGuCTrehqzSQ7ikjxSQw 
bloggare/fashion ikon/vloggare och video makare från London, UK. Otroligt härlig person som gör make up och hår videos men också typ Chit chats vilket jag  älskar och typ get ready with me videos. Sjukt skön tjej som får mig att skrattar, och hennes bebis är GOALS
 
 
3. ASPYN and PARKER VLOGS--> https://www.youtube.com/channel/UCxjZe0qTFXh6jGm54LFWEDw 
Ett gift par som är 96a och 95a, de gör rese videos och vlogar på denna kanal. Aspyn har en egen kanal (Aspyn Ovard) men den är mer åt fashion hållet. Jag vet inte vilken av deras två kanaler jag kollar mest på men denna är mer intressant än hennes egen kanske... Sjukt rolig och gullig tjej och deras videos är otroligt väl gjorda.
 
 
Sen kollar jag på massa andra personer så som MyLifeAsEva, Blogilates, LaurDIY, KallieKaiser och Jessica Lee men dess top 3 är mina absoluta favvisar just nu.
 
 
Kolla in deras kanaler! Hett tips :)
 

Kommentera här: