Helgen

Tjenare bloggen! Sitter atm hemma och lyssnar + kollar matte video. Strax ska jag gå tillbaka till folkuniversitetet för att ha muntliga CAE provet. Jag missade helt att det var i onsdags så jag får göra det nu men jag måste betala en straffavgift, det suger men jag måste göra det! Efter det så ska jag hem och byta om lite till träningskläder och sen måste jag gå och slänga papper + soporna och sedan efter det kommer Karro. Hon ska sova här och vi ska plugga matte och hon ska hjälpa mig med kemi.

 

Idag är det 6 dagar kvar till jag tar studenten. Det känns helt bisarrt om jag får säga så. Det känns hel knäppt faktiskt. Jag vill sluta för jag är så jäkla utarbetad och går på reservtank men ändå känns det konstigt att slängas in i vuxenlivet. 

 

Planen denna kommande vecka är som följer:

söndag - matte + kemi plugg, hitta mitt glitter, åka hem till min moster med Karro för att baka, kl 19.00 är det skiva - middag först som jag tar med min moster på för mina päron är borta och sedan fest.

måndag - ledig! ska plugga matte och kemi + intervju för läkarlinjen mellan 14.30-16 + ska försöka promenera på eftermiddagen 

tisdag: en massa matte plugg + skola + gymmet

onsdag: mattenationella 8.30-13 ish, ska ta med lite volleybollar hem och sedan jobba 15-17, efter det kommer Karro hit och vi ska ha slutfest på Café Opera med årskursen

torsdag: Ledig igen haha!!! Kemi plugg och bakishäng ska försöka svänga förbi gymmet. och hänga med en gäst som kommer hit från England. kl 15.00 ska vi träffas klassen på Gärdet för att måla lakan och hänga/spela volleyboll.

Fredag: STUDENTEN!!!!!!! kl 8 ska vi vara hos Vendela för Champagnefrukost. Kl 10.00 ska vi fotograferas i skolan. kl 12.00 börjar lunchen. kl 14.00 börjar utspringet kl.15ish flakåkning!

 

vid 16 har jag ha mottagning och det kommer ca 35 pers… kul!

 

Så det är min kommande vecka. Jag taggar till TUSEN fast jag känner mig mest nervös och orolig och inte peppad och exalterad. HMM.. we got to change that.

 

Love

B

 

Kommentera här: