läger

hej bloggen, förlåt för att jag inte bloggar, men ärligt talat har jag varit här i 6 veckor men detta är första gången jag har kunnat ta fram datorn och skriva. Hur mår alla där hemma? Jag mår sisådär om jag ska vara helt ärlig. Jag tänker faktiskt varje dag hur mycket hellre jag hade velat vara i Montenegro eller Kroatien denna sommaren, läsa böcker vid havet, lyssna på musik,hänga med kompisar och gå ut på kvällen. Åh vad härligt det hade varit....
 
istället är jag fast på camp, har inte jättekul har jobbiga barn och falska "vänner" jag är så trött på att må dåligt av min omgivning men jag verkar inte passa in någonstans. Jag känner att detta land är ett ställe jag kan gilla, kanske inte precis här men någonstans här, för det finns folk jag gillar saker jag gillar att göra. MEN jag måste hem till Sverige och ska jag vara helt ärlig bävar jag för dagen jag måste åka hem, och börja tänka å saker igen. >För  det är något positivt här jag hinner inte tänka alldeles för mycket, iallfall inte på dåliga saker som gör mig deppig.
 
 
Så vad gör jag på dagarna. Well, denna veckan har jag de yngsta av de äldsta tjejerna 12-13 år gamla och jag spelar volleyboll 2 timmar och tennis 1 timme på morgonen, äter lunch har siesta och seglar sen intro till Sail i 1 timme. efter det är det aktivitet med ens stuga /crew och games eller S'mores/Camp fire. Jag menar det är väl okej men ärligt så har jag liksom inte KUL så att jag storknar av skratt. Det är inte som när jag är på Rastaholm på somrarna, därifrån villl jag aldrig åka. 
 
Ska inte klaga mer nu, ska gå och lägga mig. 
 
 
kyss
 

Kommentarer:

1 Oden:

Alltså jösses vad skoj med läger!

Kommentera här: