HEMFÄRD

Hej bloggen. Så idag bär det av hemåt. Lite tidigare ca 1 månad innan planerad avgång men det känns bra. Jag ska se till att kolla massa OS  det är iallfall positivit.
 

Sådär skrev jag dagen jag flög hem. i tisdags. Jag kom hem i onsdags. Sedan jag kom hem har jag i princip bara chillat och föröskt bli frisk och feber fri men det har inte hänt än. Just nu bloggar jag och kollar amerikanska uttagningarna till OS i gymnastik. Mina föräldrar och faster är på Pride festivalen och jag håller på att försöka fixa min mobil fri från AT&T. 
 
Jag är glad att vara hemma och på Måndag får jag reda på vart jag tar vägen lite mer i höst. Ska återgå till fixa med mobilen, love you guys
 
 

läger

hej bloggen, förlåt för att jag inte bloggar, men ärligt talat har jag varit här i 6 veckor men detta är första gången jag har kunnat ta fram datorn och skriva. Hur mår alla där hemma? Jag mår sisådär om jag ska vara helt ärlig. Jag tänker faktiskt varje dag hur mycket hellre jag hade velat vara i Montenegro eller Kroatien denna sommaren, läsa böcker vid havet, lyssna på musik,hänga med kompisar och gå ut på kvällen. Åh vad härligt det hade varit....
 
istället är jag fast på camp, har inte jättekul har jobbiga barn och falska "vänner" jag är så trött på att må dåligt av min omgivning men jag verkar inte passa in någonstans. Jag känner att detta land är ett ställe jag kan gilla, kanske inte precis här men någonstans här, för det finns folk jag gillar saker jag gillar att göra. MEN jag måste hem till Sverige och ska jag vara helt ärlig bävar jag för dagen jag måste åka hem, och börja tänka å saker igen. >För  det är något positivt här jag hinner inte tänka alldeles för mycket, iallfall inte på dåliga saker som gör mig deppig.
 
 
Så vad gör jag på dagarna. Well, denna veckan har jag de yngsta av de äldsta tjejerna 12-13 år gamla och jag spelar volleyboll 2 timmar och tennis 1 timme på morgonen, äter lunch har siesta och seglar sen intro till Sail i 1 timme. efter det är det aktivitet med ens stuga /crew och games eller S'mores/Camp fire. Jag menar det är väl okej men ärligt så har jag liksom inte KUL så att jag storknar av skratt. Det är inte som när jag är på Rastaholm på somrarna, därifrån villl jag aldrig åka. 
 
Ska inte klaga mer nu, ska gå och lägga mig. 
 
 
kyss