stress test

Hej bloggen, känns längesedan jag skrev något här, sorry!
 
Just nu är jag innte i en stressig period, inte bara med skolan utan det händer mycket runt om som gör mig deppig och stressad/pressad. Jag känner inte att det är något kul att blogga eller att det är något som jag prioriterar nu sista terminen i skolan. I Paris var detta en mer interessant dagobok där jag skrev om en mer fartfylld vardag, nu hemma är den kanske inte lika interessant så det vill ni ändå inte läsa om. Jag känner inte heller att de känslor jag vill skriva ut i min frustration är sådant som hör hemma på en öppen blogg. Tyvärr. Jag hoppas att sportlovet medför lite Peace and Quiet om man säger så.
 
 
I dag however tränade jag två gånger och jag gör nu på kvällskvisten allt för att undvika att plugga matte som jag har prov i på torsdag.. suck..
 
Skitsamma. Vill ni ändå följa mig lite kan ni göra det på instagram @ISABELLAPNDZC eller på Twitter @ISABELLAPNDZC  eller varför inte på tumblr www.baZicallybella.tumblr.com 
 
på min tumblr är det bara bilder men det är bilder jag tycker är fina och som symboliserar något för mig.. Den är ganska personlig skulle jag vilja säga..
 
Om något interessant händer i mitt liv kommer jag skriva det här så glöm inte att checka in någon gång i bland.
 
Jag älskar er mina trogna läsare 
 
All the best ,
B

Dagens outfit


Tog några snabba bilder innan jag gick hemifrån: dagen började i lite kaos men jag är på bra humör så vad gör det?

Skor: adidas 
Byxor: Paige 
Halsduk: acne
Ryggsäck: fjällräven 
Jacka: peak performance 
Halsband: Edblad
Turtleneck tröja: h&m
Solglasögon: Rayban

Engelska project

Hey guys, jag och mina kära vänner i engelskagruppen ska hålla ett project om Nya Zeeland och vi har gjort en liten intro video som vi sak visa innan vi börjar prata. 
 
här är den och ja den är grym!