söndag

hej bloggen! Vad har ni haft för er denna heg? min kan summeras i typ 2 ord matte och mat hahaha
 
på tisdag har jag matte prov i matte 4 och jag kan inte säga att det känns vidare bra alltså, fattar typ ingenting så jag vill bara dö typ. Annars har jag ätit massor idag, igår åt jag jätte lite men var effektiv under dagen med annat roligt. och idag var jag och firade min moster ( hihi Grattis igen) och åt så jag höll på att spy av mat (I like myself some pizza)  
 
Nu såhär på kvällskivsten promenerade jag med mor min, ändrade i mitt personal statement, lägger undan saker till malmö för den kommande helgen. Ska strax stuva undan saker i mitt rum (aka städa) och sen packa och fixa för skolan i morgon. lär bli gymmet på morgonen för att bara rensa huvudet. 
 
På torsdag fyller jag år och jag köpte en super fin klänning till min middag på lördag #goals
 
 
kyss
ska träffa den där blonda skitungen i helgen... Kolla hennes grymma tumblr här! --> www.weeknd-fever.tumblr.com 
 

EG lopp fredag

Hej bloggen, how are y'all doing? Idag är det bara en lektion - svenska skrivning, just nu i 40 minuter. Sedan lunch och sen har vi årliga EG-loppet. Det saknade jag inte när jag var i Paris kan man ju lugnt säga. Men jag ska gå 6 km för jag får fortfarande inte springa sänger min sjukgymnast. 
 
 
Efter det blir det säkert fika med gänget och sen hem och plugga matte. Planerna i helgen är matte plugg , på söndag ska vi fira min moster och jag måste packa till Malmö som jag ska till nästa helg. utöver det taggar jag till min födelsedag på torsdag 
 
sweet 18! 
 
 
nu ska jag fortsätta skriva
 
kyss
thinking about that 18th birthday