tissssdag

hej bloggen, idag har jag ridit igen och jag red 2 nya hästar idag, Noche Negro (natcho) och Jules Holland. 
 
den första är en spansk andalusier och super liten ca 150 cm hög så nästan en ponny, mycket power och tempo och mycket korta små steg. Vi hoppade med focus på kontroll.
 
Jules är en brun super söt häst från som namnet indikerar, HOLLAND. mer power är natcho mycket större men liknande i sättet som de är. Hoppar som en studsboll I'm in love <3


Jules


 
bilder från idag :)

Stall katten


Fin höst

Bordeaux

hej bloggen, det är en mycket trött isabella som skriver till er atm. I morgon ska jag upp 6.30 för tidig morgonfodring och sedan ridning. I morgon ska jag också lära mig att raka hästar. wiho äntligen
 
 
nu ska jag faktiskt sova 
 
kyss

Tisdag

Hej bloggen! Jag vet att jag inte bloggar så regelbundet längre men det är för att mina dagar i stort sett ser likadana ut. 

Igår hade jag min första anställningsintervju och jesus vad nervös jag var. Det var för att få jobb på smartstudies sför jag vill vara läxhjälp för andra ungdomar/barn. Hoppas jag får jobbet så jag kan kasha in lite. hehe Igår sålde jag iallfall ett par slalomhandskar också så jag har lite extra fika pengar denna vecka :)
 
idag var jag på gymmet precis nu innan skolan för jag börjar 11.10 och i eftermiddag ska jag visa min lärare hur långt jag har kommit i mitt gymnasiearbete - nervöst. Efter det ska jag följa med Karro till hennes stall på Lidingö och sen sova över hos henne till i morgon. Super kul! Jag ska träffa hennes föräldrar som jag inte än har gjort även om vi har varit vänner i 3 år haha
 
I morgon får vi se om jag kan få skjuts till stallet annars får jag avboka ridningen :( och jag ska hämta mina stövlar som förhoppningsvis passar då.
 
 
På lördag är det högskoleprovet och jag missar Tävlingarna i Sölden (alpint) ARG... och på söndag åker jag till LA FRANCE ;) Åker först och mellanlandar på Schiphol - Amsterdam <3 och sen vidare till Bordeaux och en veckas ridning och hoppning :) JAg ber till alla ridgudar som finns att mina stövlar funkar tills dess också och att jag får hoppa en massa. 
 
Måste föna håret nu 
 
ciao
 
 
jag vill jag vill jag vill