tidag och aprilskämtsplanerande

hej bloggen
idag var en helt vanlig dag i skolan och eftersom att det känns som att jag skriver om det HELA tiden så kanske det inte är så kul att läsa om, eller ?
Vi hade små svenska presentationer i grupper idag och jag tycker la att det gick bra, efter det hade jag två lektioner till och så slutade jag 15.45 så en tidig dag - najs.
 
Under lunchen började vi även planera aprilskämt vi kan dra på lärare så vi får se vad som händer i morgon, jag vet att jag måste MÅSTE lura Max han går på allt så det skulle vara så kul om jag lyckades med något bra. 
 
Annars, jag mår OK, lite ont i huvudet och trött så att jag bara vill sova hela tiden, mitt vänsterknä känns också som att det har gått av men, varför klaga? Solen skiner och sommaren närmar sig med storsteg. Rätt som det är kommer hösten igen och jag är i kalla och mörka Sverige återigen.
 
Denna eftermiddag bjuder på kemi, svenska, engelska och franska plugg so I better get started. 
 
Här kommer helgens bilder också
 
Bisous
 
 Blommor I jardin Luxembourg
Lunch med Max, Sarah och Emelie - Lördag
 Under paris promenaden söndag presidentens ingång till trägården
Lunch söndag
Seine promenad med Sofia Söndag
Avicii reklamer i hela paris 
 
 

söndag - tröttdag

hej bloggen! wow vad tråkigt väder paris bjuder på idag. Jag har just kommit hem från en lunch efter Pariskkunskapen idag. Vi vandrade i ca 1,5 timme runt paris och svarade på frågor och så, men i spöregn och blåst, mina fötter och min jacka slutade dyngsura. Efter PK:n väntade jag in Max, Emelie och Unni och vi åkte till Marais för att äta. vi slutade på ett café/restaurang precis på gränsen mellan 3e och 4e arrondismentet. Jag åt en quiche med squach och fetaost med sallad och ett glas soppa till. Till efterrätt så åt jag med Emelie och Max en chokladfondant. Nu på helgerna har jag börjat försöka äta vegetariskt för att vara lite extra nyttig och hälsosam och det finns så mycket gott ju!
 
Planen är nu att ta en powernap och sy ihop mina byxor som har gått sönder. Läsa en bok, packa skolväskan och dra till gymmet med Soffesol. Annars har jag inte så mycket att berätta 
 
bisous