London

Wow vad bra shopping jag har gjort, vilken god mat jag har ätit och vad bra jag har haft det! Jag har sett musikalen Les miserables och den var så jäkla bra

Jag har promenerat med Sofia genom staden 

Gjort sightseeing här med Big ben 


Globe theatreÄtit god mat

Lunch 1

Lunch 2

Middag 3

Frukost 4

Shoppat, promenerat och pratat massor 


London calling

Hej bloggisen, godkväll! 
 
Hur mår ni? Jag mår bra, lite trött jag har rest större delen av dagen. Först vaknade jag vi 7 tiden och vid 8 satte jag mig i bilen och åkte typ 2 timmar till Dubrovnik Airport för att flyga till London Gatwick. När jag kom fram åkte jag och Jenny och handlade för veckan och efter det åkte vi hem och tog det lugnt, en tog vi hundarna och åkte till en skog där vi promenerade med hundarna. Väl hemma dammsög jag huset och hon städade trädgården. 
 
I morgon kommer en kille som ska tvätta hennes mattor, jag ska ta hand om hundarna, kolla på nya filmer som har kommit ut på Swefilmer och avsnitt som kommit ut på Netflix. Bästa delen med att vara i england- hela brittiska sortementet på NETFLIX! 
 
NU ska jag dricka min kopp te för att sedan sova, i morgon är jag hela dagen själv och sen på eftermiddagen ska jag rida
 
sorry för dålig bloggning men det kan bli bättre nu i och med oxford och mer internet tid. 
 
jag e sjukt nervös vill jag tillägga
 
kyss
 
Instagram @isabellapndzc

SM i tvåkrona

Hej! Wow! Jag är anmäld till SM i tvåkrona den 22-23 augusti! Gud va kul. För er som inte vet är det en båt som man är två stycken i. En gast och en rorsman. Jag ska segla med Camilla och jag tycker det kommer bli jätte kul!


Såhär ser båten ut!