dagen före julafton

hej mina fina läsare, hur mår ni? 
 
Jag mår okej, inte bra men okej. Idag har det varit en ganska trevlig dag och den har gått snabbt om attan. Jag började med att gå till min optiker på kungsholmen för att lämna in en massa gamla glasögon som de sedan skänker bort till behövande barn och vuxna. Jag tror att jag lämnade in typ 10 par glasögon - MINST
efter det passade jag på att testa friskis gymmet som ligger precis innan bron över till St:eriksplan. oh vilken överraskning jag fick, det var stort, luftigt och mycket mer maskiner fanns än på det gymmet jag brukar träna på. När jag kom hem gick jag direkt ner i källaren och omorganiserade, tog fram vallor och slipsaker till skidorna som ska fixas, iofs ska vi inte åka skidor nu över jul men efter julen då minsann. jag gick upp och precis när jag kom in och skulle äta så kommer marmma in. Efter att hon kom tog jag  ett bad och sedan bakade vi kokostoppar, nötkakor - GLUTENFRIA och vaniljbullar - som kallas Parisebullar :):) jag har läst engelskabok, gjort lite engelska ( ska göra mer strax) och betalat lite saker.
 
Hmm ja jag fick en julklapp också ;)..  men det berättar jag mer om i morgon.
 
Så, ja i morgon då, julafton. Vad är julafton för er ? är det bara att öppna paket och få saker? handlar det om att ge? att äta göttigt? Snälla BERÄTTA! För mig handlar julen om allt möjligt, inte nog med att det är den mysigaste och jobbigaste tiden på året, det är mörkt vilket suger men vi lyser upp med massa fina ljus och lampor - det gillar jag. Julen handlar lika mycket om att få som att ge, jag personligen älskar jag att köpa saker till andra, se hur de reagerar när de får sin julklapp och sedan tycker jag om att göra sådant som jag gjorde idag. Donera kläder eller glasögon, skor eller whatever, det tycker jag är bättre än att ge pengar som man aldrig vet vart de hanmnar. Inför i morgon är jag spänd, jag ska fira med hela mormor & morfar, moster och hennes familj, mor och far och min kusin från pappas sida. Vi ska äta gott, må gott och ha en riktigt härlig jul.
 
 
Jag önskar er alla från mig en riktigt riktigt god jul! <3