hemma, trött och vaken

hej bloggisen! just nu ligger jag i sängen och känner precis att jag har vaknat. MItt flyg landade 05.15 på Charles de Gaulles flygplats i norra paris. Docj var vi tidiga så det blev massa väntande så ca 7.30 var jag hemma i Colombes. Jag beslutade mig för att sova till 10 och sen kollar portkod och läsa lite bloggar. Idag väntar uppackning av saker och massa plugg, jag ska laddda över bilderna från resan från kamera och USB sticka så kommer de i omgångar under dagen och under helgen. Ska även se om jag ska träna eller sova mera för att samla kraft!
 
Veckans plan är följande i skolväg:
Måndag: redovisning engelska film och engelska prov (grammatik och glosor)
Tisdag: Inget
Onsdag: Matte prov kapitel 2
Torsdag: Biologiprov del 2
Fredag: redovisning engelska samt inlämning 300 ord om hur vi arbetade med projektet
 
Ganska full vecka men det ska nog gå, nästa vecka är det 1 prov och sen en helt tom vecka, efter det är det inte alls många veckor kvar till jullov! Tagga !!!

ska "get going" som man säger på engelska så hörs vi sen
 
kyss
 
 
 

Lördag en fin dag

Vaknade vid 7 i morse och skulle sätta klockan på 8 men glömde att trycka "klar" så jag vaknade av mig själv vid 9 istället. Blev liiite stressad. Packade klart nästan alla saker och jag mös med pappa samt åt frukost. Efter det så gick jag ner i källaren för att ta upp mina saker som ska med till alperna sen över jullovet. 
 
Vid 12 drog jag mot stan för att möta upp Stella och Erica för en Lunch. Innan de kom så hann jag gå runt lite i gallerian. Jag åt lunch och de fikade haha. Vi kollade på skor och gick runt och pratade om allt typ. Mycker om vad jag har gjort och hur det är i Frankrike typ. Vid 14 tiden åkte de och Jag mötte upp Sofia! Vi gick till Lagerhaus och satte oss på Waynes coffe för en liten fika. Vi pratade om massa roligt om respektives liv:) så mysigt och asså jag är så glad att jag har de vänner som jag har.
 
Efter att Sofia och jag skildes på  tunnelbanan så åkte jag mot min moster. Precis när jag kom fick de dock gäster men det störde inte mig så mycket, jag älskar att vara i deras hus. När gästerna gick så pratade jag med henne och hennes man och sen innan de åt middag så fick jag skjuts hem! LYX. jag fick även en födelsedags present och ännu än Pandora berlock, ett Eiffeltorn med ett hjärta i typ rosé guld <3 så fint! Väl hemma gjorde pappa middag till mig och jag packade ner det sista, tror även att jag ska packa ner ett par skor till men kan inte bestämma mig, låga primeboots eller Blundstones(typ Chelsea boots)?? HJÄLP
 
Sen har jag bara chillat och nu måste jag läsa matte och packa handbagaget. 
 
 
MEN VAD SKA JAG TA, 
 
PRIMEBOOTS eller BLUNDSTONES???