Sååååååååååå

 
hej bloggisen, atm sitter jag vid skrivbordet och jag har precis fått igång internet på datorn ( alla skriker WIIIIEEEEE) jag ska se om jag hinner läsa lite och sedan ska jag kolla på Shrek 3 en stund med familjen. JUst nuhåller jag även på att ladda upp bilderna som jag tog med mamma och pappa när de var här och i morgon  ska jag jag försöka ta mer bilder eftersom att vi ska gå till och in i skolan för första gången (säg JIHOOOOOO) 
 
dagen idag har varit ganska chill.
jag vaknade vid 8 tog det lugnt och fixade lite till i rummet och fixade mig innan vi åkte iväg till mässa i kyrkan som varade i ca 2 timmar, efter det åkte vi hem och åt lunch för att sedan få egen tid igen, jag har mest legat och läst Allegiant, den 3e divergent boken då alla i familjen pular lite med sitt egna eftersom att alla är trötta och så.. efter det gick jag och min värdmamma till Lovisa som bor bara några gator bort för att även stöta på Allis, vi och Lovisas värdsyskon åkte tillsammans till skolan och på vägen stötte vi på ännu fler som åkte med sina värdfamiljer till skolan, vi åkte hem efter en stund och alla gick åt varsitt håll, men vi bestämde att vi ska åka gemensamt till skolan i morgon.
 
Jag har även hunnit ta en dusch vilket var så skönt !och jag ska ta och ladda ner bilderna och fixa i ordning skolaväskan, och kläder till i morgon...
 
 
Då kommer då nästa fråga, vad tusan ska jag ha på mig ??!?
 
kyssar
 
B
 
 

Tjena

Nu ligger jag i mitt nya rum, som är mindre än det jag har i Sverige men större än vad jag trodde, perfekt för mig :) jag får tyvärr inte skriva ut något om familjen så det ämnet lämnar vi.

Igår när vi väntade på familjerna mellan 17 och 20 ungefär så var jag jätte nervös! Jag tror nog att de andra också var det eftersom att familjerna är en så stor del av hela året. Jag pratade med massa roliga människor och det känns jätte bra såhär långt. Alla känns som bra och sköna människor från hela Sverige! 

Idag ska jag och mamman i min familj (tror jag) åka från hemmet till skolan. Så att jag på måndag kan åka själv. Det känns bra! Sedan bor det typ 8 st till i mitt område så då kan man ju åka tillsammans till skolan! Skönt!

Nu ska jag fixa det sista och sedan går vi! 

Ska se till och fixa wi-fi på datorn med i eftermiddag! 

Kyss så länge 

B


mina 3 första dagar i Paris

Nu har det gått 3 dagar sedan jag kom till Paris, jag har varit här med mina föräldrar och imorgon så åker de hem medans jag stannar kvar och flyttar in i en värdfamilj.  Dce första tre dagarna har vi gjort lite olika saker, vi har kollat sevärdigheter och gått väldigt mycket, jag har lärt mig åka tunnelbana och buss och jag har även lärt mig hitta lite bättre i denna ernorma stor stad. 
 
Notre dame, pont neuf, Eiffeltornet, sacre coeur och mcyket mer har vi tittat på. vi har ätit på resturanger som har varit bra och mindre bra och lite senare under hösten kommer en lista på bra, mindre bra kafeer och resyuranger här i paris. 
 
och alla MINA bilder kommer upp senare.
 
här är lite google bilder så länge
 
ttyl